Kategorier
Blogindlæg

Jeg sidder stadig i køkkenet.

For nogle dage siden overvejede jeg at skifte køkkenet ud med en blødere plads i stuen – og selvom de stærke solstråler i køkkenvinduet stadig giver mig lyst til at rykke, nyder kattene at ligge på mit skød henholdsvis vindueskarm og nyde varmen. Så jeg bliver her i køkkenet lidt endnu – måske til det bliver gråvejr. De to killinger har efterhånden vænnet sig til at vi altid er her – de har faste rutiner; når mit ur ringer om morgenen, bliver jeg hentet af kattene, Silke vil lukkes ud og Øyvind vil have rejer. Dernæst er de ude til ca. klokken 10-11 stykker, hvorefter de sover til langt ud på eftermiddagen. “Futte”, vores robotplæneklipper, er sat til at gå i gang klokken 11, så han ikke generer kattene, mere end højst nødvendigt.
I denne uge har der ikke været så stor bageaktivitet her i Pandekagehuset (ja, vi navngiver de underligste ting; huset inklusive) – til gengæld har min bedre totredjedel malet alle dørene i entréen. Hun er hjemme fra hotelbranchen og nyder at bruge tiden kreativt. Da jeg jo har skullet passe fjernvarmen 24/7, har jeg kun deltaget med udsmykning af døren ind til vores KREA-værelse. Arbejdsmæssigt er der fortsat opgaver som skal passes, og jeg synes stadig at dagene flyver af sted, og at tiden går lynende hurtigt. Jeg kan dog mærke at mange af vores leverandører oplever nedgangen på en helt anden måde, så der er mange henvendelser som primært handler om salg og opfølgning på tidligere projekter.
Alt i alt nyder jeg stadigvæk at hverdagen ser anderledes ud end den plejer. Jeg har vedhæftet et selvportræt, hvis nogen skulle være i tvivl om hvem “giraffen” er.

Hr. Blumensaadt