Om bloggeren

Mit navn er René. Jeg har blogget i mange år, og ytret mig i den nordsjællandske æter endnu længere. Men alt dette har været lagt på hylden, indtil Coronakrisen fik tag i kloden i 2020.

Helsingør Dagblad spurgte sine læsere om nogen ville skrive coronadagbog, og jeg meldte mig. Det fik bloggersmagen frem i mundhulen igen, så her vil jeg forsøge mig igen – på blankt papir og en helt ny blog. Efterfølgende er jeg blevet fast klummeskribent på selvsamme dagblad.

Jeg er ikke sponsoreret af nogen og tager IKKE imod bestikkelse (med mindre den er tilstrækkelig stor). Pjat – her vil ikke være reklamer hverken skjult eller synligt. Hvis jeg anbefaler noget, er det fordi jeg synes om det, og synes at andre skal nyde det ligeså.

Alle tekster er frit fra leveren og er udelukkende udtryk for mine personlige holdninger, lyster og interesser.

Domænet mainpage.dk er mit eget, og huser ud over denne blog, en side for min fotointeresse, samt en side for mine opskrifter. Det hele er gratis at se på. Indhold må dog ikke kopieres eller anvendes andetsteds uden mit samtykke. Med andre ord: alle rettigheder forbeholdes.