Om

Jeg vil starte med at slå fast; jeg er ikke fotograf. Jeg synes dog at det er sjovt og interessant at tage billeder, og selvom jeg ikke ejer det dyreste udstyr, så får jeg stillet mig selv tilfreds alligevel.

Jeg har valgt at udskifte alt mit spejlrefleksudstyr til et spejlløst Olympus OM-D E-M1 mark ii. Jeg synes det er et fantastisk kamera, og med mine optikker, filtre og stativ kan jeg få mange timer til at gå på et øjeblik.

Nogen vil nok kalde det old school, men jeg er ikke til for meget photoshop. Jeg prøver at tage billedet når jeg er på stedet og laver de nødvendige indstillinger på kameraet, bruge de rigtige ND-filtre etc. så jeg ikke skal bruge timer på at redde dårlige fotos bagefter. Kun når der er tale om pano-stitching, fokus-stacking eller lignende, bruger jeg tid på computeren. Dog fotograferer jeg altid i RAW, så ikke jeg afskærer mig fra at have den bedste kvalitet af mit billede.

Denne hjemmeside er mest for min egen skyld, og jeg bruger den primært som dagbog for de billeder jeg tager og bruger den som opslagsværk efterfølgende. Men her er ingen hemmeligheder, så klik du bare rundt hvis du skulle have lyst til at kigge med.

Nåååårh jo, jeg forbeholder mig i øvrigt alle rettigheder til alt materiale på disse sider.

Udstyr:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *